Wie ben ik...

Mijn naam is Anton Henning (1958). Ik ben een enthousiaste man, die geniet van dat wat het leven mij biedt.

Waar mogelijk zoek ik naar kansen en uitdagingen, die mij steeds weer waardevolle momenten opleveren.

Vanuit deze levenshouding wil ik graag mensen begeleiden in periodes waarbij het zoeken is naar een volgende stap.

 Mijn werk kenmerkt zich door: betrokkenheid, creativiteit en humor. Aanreiken van ruimte waarbinnen de ander kan bewegen en ontwikkelen, de ander zonder oordeel haar of zijn eigen ik te laten ontdekken, zijn vormen van begeleiding waar ik me graag voor inzet.                    

Door de jaren heen heb ik veel werkervaring opgedaan, zowel in de commerciële sector als bij verschillende overheidsorganisaties. Altijd weer was de rode draad hierbij dat er sprake was van werk waarbij ik veel met mensen in aanraking kwam. Ook als vrijwilliger heb ik mij ingezet bij diverse organisaties

Van 2007 tot 2011 heb ik Theologie & Levensbeschouwing gestudeerd.

Hierna (2015 - 2016) heb ik de opleiding Loopbaanadviseur / coach gevolgd.

Mijn ruime levens- er werkervaring wil ik graag, in combinatie met wat ik in de bovengenoemde opleidingen heb geleerd, inzetten bij de diverse vormen van begeleiding die beschreven zijn op deze website.